Köp rätt utrustning för skidkonferensen

Ska ditt företag göra något annorlunda och köra sin konferens någon annanstans än på kontoret? Kanske en fjällkonferens med skidåkning, after ski och tända brasor på kvällen. En konferensresa till fjällen kräver dock lite eftertanke och planering, inte minst för utrustningen.

Som företag måste både du och dina anställda ta med sig rätt utrustning för skidåkning och vistelse i fjällen. Rätt utrustning kan du köpa hos Pölder men i övrigt krävs det också annat för att få hela företaget med dig. Kanske finns det folk som inte kan åka skidor eller som är nybörjare. Då måste du även tänka på detta. Att vistas i fjällen är dock väldigt populärt och ett sätt att få hela företaget att verkligen ha trevligt tillsammans.

Rätt skidutrustning förbättrar vistelsen

En skidsemester med företaget kommer att kosta en del, speciellt om inte alla anställda har den utrustning som krävs. Du kan inte tvinga folk att köpa ny och trendig utrustning bara för en konferens skull, så i så fall måste du som arbetsgivare stå för uthyrning eller betala tillbaka en viss del av pengarna till de anställda om de köper nytt. En fördel med Pölder är att de har högkvalitativ utrustning och bra priser så gör gärna ett avtal med dem om det är många som behöver köpa nytt.

Pölder har också olika skidåkningspaket där det viktiga ingår och där priset blir lukrativt.

Viktig utrustning för skidåkning:

  • Skidor, stavar och pjäxor (dessa kan dock också hyras på plats)
  • Kläder som overall, jacka och täckbyxor samt underställ
  • Sportglasögon
  • Pulsklocka
  • Ryggsäck (passar om ni kör längdåkning)

För de som inte åker skidor

Finns det anställda som inte åker slalom så kan dessa personer prova på längdskidor istället. Det är också en skön sport där du verkligen får ta ut dina krafter, och i fjällen finns det många längdskidspår man kan ge sig ut i.

För den som inte alls åker skidor brukar det finnas skridskobanor och annat kul som man kan hitta på. Tänk på att en konferensresa oftast inte är längre än ett par eller tre dagar och under den tiden står det inte bara skidåkning på schemat. Det ska jobbas och workshoppas så ta med dig datorn och saker att anteckna med och på. Skidåkning är bara en liten del av det så låt folk göra vad de vill när det är fri tid.